Een oud en nieuw verhaal ineen

Leren hoe je hoofd, hart en buik samen te laten werken. En ervaren hoe het samengaan van de compassie van je hart, de creativiteit van je hoofd en de moed van je onderbuik leidt tot meer van jezelf, de beste versie van je zelf zijn.

Evolve trainingen komen voort uit de mBraining methodiek (zie ook www.mbraining.nl). Deze methodiek is gebaseerd op de meest recente neuro-wetenschappelijke onderzoeken naar onze 3 belangrijkste neurale netwerken in hart, hoofd en buik in combinatie met eeuwenoude wijsheids tradities. Het resultaat is een verbluffend simpele maar zeer effectieve nieuwe methodiek voor leiderschap, coaching en persoonlijke ontwikkeling om in contact te komen met je intuïtie en wijsheid en daarmee te helpen bij het leiden van een bewuster, zelfverzekerder en actiever leven.

mBraining is 4 jaar gelden ontwikkeld door de Australiërs Grant Soosalu & Marvin Oka, inmiddels is deze training overgewaaid naar alle continenten en zijn vele duizenden therapeuten, managers maar juist ook ‘gewone’ mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling, overtuigd en enthousiast over de resultaten van deze nieuwe training. Heb jij moeite om je doelen te bereiken, om je zelf in beweging te krijgen, om beslissingen te nemen, om diepere relaties aan te gaan? Volg dan onze face to face of online Evolve cursus.

In deze ervaring gerichte tweedaagse face to face leer je HOE jij zelf deze nieuwste inzichten kan benutten. De bewezen werkzame elementen leidden tot praktische en simpele technieken, die het verschil maken. Juist ook omdat ze alle drie de ‘breinen’ aanspreken.

Je leert allereerst om snel stress kwijt te raken. Zonder stress kan je helderder denken, voelen en doen. Daarnaast leer je herkennen welke breinen in conflict zijn bij jezelf en wat er aan te doen.

Heb jij moeite om je doelen te bereiken, om je zelf in beweging te krijgen, om beslissingen te nemen?

Evolve geeft je een krachtig raamwerk met praktische en simpele technieken om;

  • Snel te ont-stressen en je stress kwijt te raken;
  • Je intuitie te ontwikkelen en het gebruik ervan uit te breiden;
  • Informatie meer holistisch te verwerken waardoor je makkelijker, sneller en wijzere beslissingen kunt nemen;
  • Jezelf te zijn, makkelijker en met meer vreugde;
  • Te manifesteren vanuit je hart, hoofd en buik;
  • Te leven met en vanuit je vitaliteit.

Na het toepassen van de oefeningen om de creativiteit van je hoofd, de empathie van je hart en de moed van je onderbuik samen te laten werken, transformeren die zelf saboterende en belemmerende innerlijke conflicten.

Wil je meer weten over deze methodiek? Kijk dan hier.

Happy mBraning

Het resultaat is dat ik nog steeds een gevoel heb van veel meer rust, geduld, stevigheid en richting.

Super om te ervaren hoe je in een prachtige workshop van slechts twee dagen nog weer meer verbinding kunt maken met dat wat er echt toe doet voor mij, dat wat mijn hart mij ingeeft….. Wilbert heeft me tijdens deze workshop op een zeer inspirerende manier meegenomen op een  mooie reis langs de verschillende breinen en daarmee niet alleen de verbinding tussen deze breinen weer versterkt, maar ook meegeholpen betekenis te geven aan de communicatie vanuit de afzonderlijke breinen .

Niels Loose

Zelfstandig Ondernemer

Aanbod trainingen

E-learning

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het leven is het leven, het klopt bij iedereen aan de deur. De vraag is hoe doe jij de deur open?

 

Artikel ‘Inzicht 2016’ Bekijk een aantal inspirerende video’s

Wist je dat:

Sommige Evolve oefeningen dagelijks op Zuid-Amerikaanse scholen worden gedaan om kinderen voor te bereiden op de dag

Bij de oefeningen welke we in de Evolve trainingen doen, elke 20 minuten nieuwe neurale connecties ontstaan tussen je hart, hoofd en buik.

Dat vele angsten zoals faalangst en podiumangst door middel van Evolve trainingen zijn aan te pakken en te transformeren.

Wist je dat onze Evolve traingen je leert te voorkomen dat frustraties of stress zich ophopen in je lichaam en dat stress je immuun systeem aantast en dus je gezondheid.

Evolve trainigen je actiever en communicatiever maken omdat je simpelweg beter weet wat je wil, zowel op je werk als in je privé leven.

Evolve trainingen door veel jonge ouders worden gevolgd als ondersteuning bij de opvoeding van hun kinderen.

Werken aan jezelf is heel normaal!

Klik hier voor reacties van deelnemers.

Hoofd, hart en buik

Integreer en manifesteer de wijsheid van je hoofd, hart en buik voor een optimaal resultaat

Test jezelf