Over ons

Je trainer, Wilbert Molenaar is gepassioneerd over coachen en trainen, heeft zelf vele duizenden uren internationale coach ervaring met individuele klanten zowel privé als in het bedrijfsleven.

Hij bezit een PCC accreditatie binnen de ICF en heeft als een van de weinige in Nederland een ICF geaccrediteerde Diploma van Coaching & NLP Supervisie, is een Master Trainer NLP, Master Trainer mBIT (enige in Europa), Master Coach mBIT en Fellow Member Trainer bij IANLP.

Wilbert was de afgelopen 5 jaar tevens trainer aan de Universiteit van Derby Corporate voor de MA in Applied Coaching.
Zijn humor gecombineerd met zijn pragmatische en fascinerende benadering hebben in de afgelopen 25 jaar meer dan 12.000 mensen bereikt over de hele wereld (UK, USA, Australië, België, Denemarken, Dubai) door middel van training en coaching in mBIT, NLP, leiderschap programma’s en coaching programma’s. Hij is momenteel bezig met een onderzoek naar emotioneel intelligent leiderschap. Wilbert is een zeer gewilde coach, trainer, mentor en facilitator.

In een training of coaching laat ook ik mijn kwetsbare kant zien. Hierdoor zal ik nooit voor de aanval kiezen omdat ik begrijp waar iets vandaan komt en hoe het voelt om je kwetsbaar op te stellen. Mijn grote interne ‘bibliotheek’, gevuld met een grote variëteit aan opleidingen, trainingen en ervaring in coaching en training geven, zorgt ervoor dat ik vanuit diverse invalshoeken de verbinding kan leggen met de mensen die ik train en coach. Ook heeft mijn grote behoefte aan kennis en verdieping geleid tot de ontwikkeling van een 8e zintuig wat maakt dat ik volledig in contact sta met mijn hoofd (creativiteit), hart (compassie) en buik (actie) tijdens mijn werk. Het stelt mij op een prachtige manier in staat om op liefdevolle, daadkrachtige en uiterst creatieve wijze te voelen wat nodig is want komen we niet op de ene manier tot de kern, dan vinden we wel een andere weg.

Aanbod trainingen

E-learning

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wilbert Molenaar

Wilbert Molenaar

Coach, trainer, mentor en facilitator

Mijn twee dagen Evolve waren een echte belevenis en openbaring. Echt super te gek wat er bereikt kan worden in deze twee dagen. Ik ben in contact gekomen met mijn drie breinen. Dit maskt zoveel meer mogelijk.

Al met de eerste kennis making met Wilbert komt er een enorme energie vrij. Wauw, hier ga ik meer mee doen.

Peter van Hassel

Professionele Coaches

mBraining Nederland heeft een team van gecertificeerde coaches door heel Nederland die je kunnen bijstaan voor een persoonlijke begeleidingstraject.

Interesse? Neem dan even contact met ons op.

mBIT Coach worden?

Als jij zelf de mBraining methodiek eigen wil maken om anderen te begeleiden, is dat ook mogelijk.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Hoofd, hart en buik

Integreer en manifesteer de wijsheid van je hoofd, hart en buik voor een optimaal resultaat

Test jezelf