EvolveYourLife

Cursus Data: Open-einde
Inschrijvingsdata: Schrijf elk moment in
Wie kunnen inschrijven: Iedereen
Cursustaal: Nederlands
Prijs: 
€ 129,00 (incl. btw)

About the Course

EvolveYourLife

Wil jij ook de beste versie van jezelf zijn – worden? Hoofd, hart en buik integreren zodat je je eigen wijsheid kan manifesteren in je leven, werk of privé?

Integreer en manifesteer de wijsheid van je drie intelligenties. Deze 6 weekse online cursus ‘Evolve Your Life’ gaat er voor zorgen dat je na afloop in staat bent om op een meer wijze en optimalere manier je besluiten kunt nemen en actie kunt ondernemen in een aandachtsgebied waar jij uit balans bent.

Gebruik makend van mBraining, NLP en Positieve Psychologie neemt Wilbert Molenaar je mee op een reis aan de hand waarvan je middels een gestructureerde leermethode inzicht gaat krijgen in wat je momenteel tegenhoudt om het leven te creëren wat je wilt en je vervolgens meeneemt middels een 30 tal processen en technieken om je oude patronen los te laten.

Ondersteund door een 60 pagina tellend werkboek en de mogelijkheid om online vragen te stellen ga jij in een 6 tal stappen ontdekken hoe jij je leven (werk of privé) kunt transformeren om hier vervolgens actie in te ondernemen. Als je leerlijn volgt, ga je al snel merken dat, zoals Wilbert het altijd zegt, het eigenlijk heel simpel is.

Als je de principes, die in deze cursus worden geleerd, diep van binnen begrijpt en toepast zul je merken dat hetgeen je wil, voor je ligt te wachten, om de hoek.

Algemene cursus voorwaarden

Cursusstructuur

  • Introductie - Video uitleg 'Evolve Your Life'
  • Week 1 - Waar sta je eigenlijk?
  • Week 2 - Jouw werkelijkheid creëert jouw wereld
  • Week 3 - Weet wat je tegenhoudt
  • Week 4 - Experts, hoe doen zij dat?
  • Week 5 - De Toolbox van Experts
  • Week 6 - En NU verder... als er niets veranderd, veranderd er niets

Docenten

Wilbert Molenaar
mm