Hoe de deelnemers de trainingen hebben ervaren….

Deze training heeft mij een enorme boost gegeven om te werken aan mijn droom enerzijds en te leren omarmen  wat er is anderzijds. Het is pure verrijking in je ontwikkeling als mens. Ik zou het iedereen die er voor openstaat aanraden. Dank je Wilbert.

Friek van helden

Brand Manager

Deze training is een balsem voor alle mensen. Iedereen zou er baat bij hebben deze te volgen. Eindelijk kan ik begrijpen waarom ik blokkades en weerstand heb opgebouwd in mijn leven. Deze training opent de ogen maar vooral reikt het de helpende hand deze blokkades te overwinnen en je stoutste dromen waar te maken. Een training met een gouden randje ?

Frieda Backx

Administratief Medewerkster

Een hele fijne training, van een mooi mens. Verbonden met buik, hart en hoofd. Tis heel fijn om onderscheid te leren maken in de drie, welk deel voelt wat, welk spreekt zich uit, welk wordt onderdrukt en mag zeker gezien, gehoord en gevoeld gaan worden. Hele fijne oefeningen gestoeld op NLP, mBit en Non-dualiteit en een heel groot hart, in een hele veilige, inspirerende en warme omgeving. Dank, dank, dank. Mij zie je hier zeker vaker terug.

Erica Greefhorst

Praktijk ergo-balanstherapie

Een hele mooie tweedaagse waarin een mix van theorie rondom mBraining gekoppeld werd aan praktische oefeningen voor mezelf. Er was een mooie balans tussen theorie en praktijk. Deze tweedaagse heeft mij nog meer inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik doe en waarom ik de dingen doe. Maar ik weet nu ook dat ik nog zoveel meer ben dan ik dacht te zijn en dat is het meest waardevolle cadeautje voor mezelf! Met dank aan Wilbert! Hij is voor hij een waardevolle, liefdevolle, deskundige trainer die vanuit een grote betrokkenheid naar de deelnemers deze tweedaagse met passie, lef en vol vertrouwen in de ander begeleid heeft, chapeau!!

Deze training lijkt mij passend voor iedereen die ‘worstelt’ met zichzelf, vanuit (belemmerende) gedachten, gevoelens of gedrag. Als je de wens hebt om je leven volop te gaan leven, is deze tweedaagse een mooie stap!

Antoinette Donkers

Leraar SO en coach

Wat een mooie en inspirerende 2 dagen heb je weer verzorgd afgelopen donderdag en vrijdag. Ben telkens weer onder de indruk van de manier waarop jij mensen in beweging weet te krijgen: vol compassie met op de juiste momenten een duwtje in de rug.

Natasja Wiersema

Deze training is echt een openbaring. Echt super te gek wat er bereikt kan worden. Ik ben in contact gekomen met mijn 3 intelligenties. Er is nu zoveel mogelijk.

Peter Van Hassel

SUPER! Ik heb echt geweldige handvatten gekregen!

Paul Smilde

Supply Chain Manager

Helpt mij om dichter bij mezelf te blijven en vanuit mijn hart in beweging te komen en te blijven

Mirjam Visser

In contact komen met wie je werkelijk bet en zonder voorwaarden en zonder voorwaarden daar naar kunnen kijken. Iedereen!!!

Nicolien Straathof

Diep in ons is alle kennis reeds aanwezig. Toepassen is de kust en Wilbert laat je zien hoe.

Arie van Rijn

Aan een goede vriend van mij:

Deze enthousiaste trainer zorgt ervoor dat je met een lach en misschien wel een traan, tot een mooi inzicht komt. Die je de rest van je leven kan gebruiken.

Gert-Jan Sosef

Tuinder

Een heerlijke training bedoeld voor iedereen die graag het beste in zich zelf naar boven wil halen. Ongeacht of je kennis hebt van NLP, mBraining of Systemisch werk neemt Wilbert je mee op een mooie ontdekkingsreis. Dit doet hij doormiddel van oefeningen, gesprekken en begeleide meditatie. Er is altijd ruimte om vragen te stellen en feedback te krijgen. Een absolute aanrader voor mensen die graag een blokkade willen aanpakken en in een goede flow willen komen.

Marcel Kars

Coach & Juridisch Adviseur

Ik ben in staat om m’n hart meer te volgen, m’n buikgevoel serieus te nemen en het praktische van m’n hoofd daar waar nodig te negeren. Deze cursus zou ik iedereen aanraden ongeacht je insteek, doel of missie. Mensen die veel twijfelen en het lastig vinden om de juiste keuzes te maken is deze cursus zeker geschikt. Leer luisteren naar je hart en buik…..ze hebben wat te zeggen!

Michel Rost

De nieuwe neurale netwerken zijn zich aan het leggen hoor….ik heb ontzettend veel inspiratie opgedaan en merk dat ik het al kan toepassen!

Iwan

Zorgverlener

Wilbert, ik heb nog wat tijd nodig om alles een plekje te geven, maar mijn wereld is groter en eenvoudiger geworden. Dank!

Dank ook voor de inspirerende manier waarop je de kennis hebt overgedragen en het weten te creëren van een sfeer van vertrouwen, rust en inspiratie. Mooi!

Lotte Flach

Wat het mij vooral heeft gebracht is de tools om bij mijzelf te blijven.

Naar mijn zuiverste zelf te gaan als mijn breinen daarom vragen of een situatie dit vraagt.

Michel

In de 2 dagen van de mBIT Evolve Workshop heb ik weer meer inzicht gekregen in mezelf. Na de theorie is het vooral veel doen en ervaren, je gaat er meteen mee aan de slag. Wilbert Molenaar is een bevlogen trainer en een man van ‘practice what you preach’. Een echte aanrader.

Christien Hillenaar

In alle rust weer bij jezelf komen. Voor mensen die uit balans zijn en/of dreigen te geraken.

Suzanne de Moor

Deze training heeft mij prachtige inzichten gebracht en mij praktisch op weg geholpen. Volgens mij is deze training heel toegankelijk voor ieder niveau.

Anjo van de Bos

Een boeiende reis en een verdieping op mijn NLP avontuur Wilbert neemt je mee in nieuwe ervaringen en inzichten deels nieuw deels in overlap met NLP. Een warm bad met oprechte interesse.

Marc Faro