Community Nederland

Wij hopen dat je ook na je Evolve Your Life cursus natuurlijk actief blijft met je persoonlijk ontwikkeling. Wij ondersteunen je hierbij met de volgende handvaten:

 

  • Gratis materiaal (boek, nieuwsbrief, blogs, white papers, onderzoek, video’s, mp3’s etc.)
  • Maandelijkse gratis webinar voor al je vragen
  • Besloten facebook pagina ‘Evolve’ waar je vragen kunt stellen, delen met andere ‘Evolvers’ en inspiratie kan vinden
  • Korting van ruim 60% op online ‘Evolve’ training – een prachtig programma vanuit je stoel en ter ondersteuning van je ontwikkeling
  • Uitnodiging voor ontspannen afsluitend jaarfeest waar je je mede cursisten ontmoet
  • Voorinschrijving bij seminars of presentaties
  • Interesse om zelf coach te worden klik hier

Hoofd, hart en buik

Wil jij weten hoe jij scoort op je hart, hoofd en buik intelligentie?
Test jezelf

mBraining community

Aanbod trainingen

E-learning

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reacties van coaches en klanten

Geeft mega rust in je hoofd!

Robert Hazewindus

Ondernemer

Het resultaat is dat ik nog steeds het gevoel heb van veel meer rust, geduld, stevigheid en richting.

Niels Loose

Een top training, voor als je je focus ECHT wilt vinden.

John Wolfs

Advocaat, Wolfs Advocaten

It has been my pleasure to have been trained by Master Trainer Wilbert Molenaar. His mastery of the materials, charismatic clear training style and personality has made this experience rank in the 3 best workshops I ever attended in my 35 year career. I recommend anyone interested to take  leadership skills to the next level of efficacy to book a training with Wilbert, you will not regret it!

Roy Martina M.D.

Ultimate Results Coach & Bestselling Author.

Wat een mooie en inspirerende 2 dagen heb je weer verzorgd afgelopen donderdag en vrijdag. Ben telkens weer onder de indruk van de manier waarop jij mensen in beweging weet te krijgen: vol compassie met op de juiste momenten een duwtje in de rug.

Natasja Wiersema

Wat een inspirerende 2-daagse. Het geeft je een basis van waaruit je je leven richting kan geven. Elementair en diepgaand.

Bart Hoorweg

Engineer

Deze training is echt een openbaring. Echt super te gek wat er bereikt kan worden. Ik ben in contact gekomen met mijn 3 intelligenties. Er is nu zoveel mogelijk.

Peter Van Hassel

Een fantastische ervaring, deze 2-daagse. Voor iedereen die tot een gelukkiger en blijer leven wil komen.

Phylon Voncken

Ondernemer,

Wilbert, ik heb nog wat tijd nodig om alles een plekje te geven, maar mijn wereld is groter en eenvoudiger geworden. Dank!

Dank ook voor de inspirerende manier waarop je de kennis hebt overgedragen en het weten te creëren van een sfeer van vertrouwen, rust en inspiratie. Mooi!

Lotte Flach

Wilbert heeft me op een zeer inspirerende manier meegenomen op een prachtige reis langs mijn intelligenties en niet alleen de verbinding versterkt maar ook meegeholpen betekenis te geven aan de communicatie van de afzonderlijke intelligenties.

Niels

Ik ben in staat om m’n hart meer te volgen, m’n buikgevoel serieus te nemen en het praktische van m’n hoofd daar waar nodig te negeren. Deze cursus zou ik iedereen aanraden ongeacht je insteek, doel of missie. Mensen die veel twijfelen en het lastig vinden om de juiste keuzes te maken is deze cursus zeker geschikt. Leer luisteren naar je hart en buik…..ze hebben wat te zeggen!

Michel Rost

De nieuwe neurale netwerken zijn zich aan het leggen hoor….ik heb ontzettend veel inspiratie opgedaan en merk dat ik het al kan toepassen!

Iwan

Zorgverlener

Wat het mij vooral heeft gebracht is de tools om bij mijzelf te blijven.

Naar mijn zuiverste zelf te gaan als mijn breinen daarom vragen of een situatie dit vraagt.

Michel

Super om te ervaren hoe je in 2 dagen nog meer verbinding kunt maken met dat wat er echt toe doet voor mij, dat wat mijn hart mij ingeeft

Niels

In de 2 dagen van de mBIT Evolve Workshop heb ik weer meer inzicht gekregen in mezelf. Na de theorie is het vooral veel doen en ervaren, je gaat er meteen mee aan de slag. Wilbert Molenaar is een bevlogen trainer en een man van ‘practice what you preach’. Een echte aanrader.

Christien Hillenaar

Als jij – moeite hebt de juiste beslissingen te nemen, je jezelf saboteert in je dromen of je makkelijk laat afleiden – ga deze training doen.

Anna de Boer

Hoofd, hart en buik

Integreer en manifesteer de wijsheid van je hoofd, hart en buik voor een optimaal resultaat

Test jezelf