Evolve Online Cursus – Deelname Voorwaarden

Door het volgen van deze online Evolve training, ga ik akkoord met de volgende voorwaarden

Leer Contract

Ik ga ermee akkoord dat ik er alles aan ga doen om van mijn eigen leren en leven een succes te maken en zal de verantwoordelijkheid nemen voor mijn leer processen en de integratie en toepassing van deze lessen in mijn leven. Ik begrijp en ga ermee akkoord dat de filosofie van Evolve werkt met de meerdere hersenen integratie en deze faciliteert, de menselijke geest bevrijdt en nieuwe niveaus van ‘jezelf zijn’ opent. Evolve is een model gericht op het voortbrengen van generatieve wijsheid en ik zal mijn lessen laten leiden door deze oriëntatie.

Vrijwaring
Ik begrijp en ga ermee akkoord dat mBraining Nederland hun uiterste best hebben gedaan in de voorbereiding van deze training en het bijbehorende trainingsmateriaal. De Evolve Online Cursus bevat ideeën, meningen, tips en technieken voor het verbeteren van wijsheid en menselijke prestaties. De opleiding en trainingsmaterialen zijn bedoeld om behulpzaam en bruikbaar materiaal te verstrekken over de onderwerpen die in de opleiding aan bod komen.

Ik begrijp en ga er mee akkoord dat mBraining Nederland geen vorm van medische, psychologische, gezondheidszorg advies of diensten aanbiedt of impliceert en mij niet voorziet van een medische, gezondheid, psychische of professioneel advies of dienst of andere persoonlijke professionele service.

Ik begrijp en ga ermee akkoord dat ik het advies van mijn eigen arts, dokter, psycholoog of een andere relevante bevoegde professional moet opzoeken voordat u de informatie, oefeningen of technieken aangeleerd in deze training gaat gebruiken.

mBraining Nederland, geeft geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, toereikendheid of volledigheid van de inhoud van deze training en in het bijzonder elke impliciete garanties of geschiktheid voor een bepaald doel. Er zijn geen garanties die verder gaan dan de beschrijvingen in deze paragraaf.
Ik ben het eens dat de juistheid en volledigheid van de informatie in de trainingsinformatie en de adviezen daarin vermeld zijn geen garanties, noch garanties op een bepaald resultaat, en de adviezen en strategieën daarin mogelijk niet geschikt voor elk individu.

Ik ben het eens dat ik door het volgen van deze Evolve Online training, mBraining Nederland, niet aansprakelijk stel voor enige directe of indirecte schade van winst of enige andere commerciële schade, inclusief maar niet beperkt tot bijzondere, incidentele, gevolgschade of andere schade. In het implementeren of gebruik maken van een deel of een gedeelte van deze training en of materialen, ben ik het eens dat te doen op mijn eigen discretie en mijn eigen risico, en om niet mBraining Nederland aansprakelijk te houden voor enig verlies, aansprakelijkheid, eis, schade en alle juridische kosten of andere kosten die voortvloeien ook in verband met het gebruik, misbruik of onvermogen om de materialen of lessen te gebruiken. In rechtsgebieden dat dergelijke beperkingen uit sluiten, is de aansprakelijkheid beperkt tot het door mij betaalde voor het recht om deze materialen of lessen te gebruiken, en / of de mate toegestaan door de wet houden.

Waarschuwing: Als u last heeft van ernstige medische of psychische aandoeningen, raadpleeg dan eerst uw arts, psycholoog of zorgverlener voordat je deze online training gaat doen of gebruik gaat maken van de processen en technieken die in deze training behandeld worden om ervoor te zorgen het passend is om deze training te doen.