Vrij van zelfsabotage, gezegend met de kracht om door  je angst te gaan!

16 & 17 november, 2023, Breda

 

 

Je Beste Versie’ is een transformerende tweedaagse workshop waar passievolle professionals samenkomen die een mega-boost willen ontvangen en die met hun unieke passie, daadkracht en creativiteit een leven vol voldoening, geluk en wijsheid willen creëren.

 

Is ‘Je beste Versie’ Voor Jou?

Aantal dagen tot Je Beste Versie Workshop

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hallo mooi mens, ik ben Wilbert Molenaarwilbert-molenaar

Mijn missie is om professionals zoals jij te ondersteunen bij het creëren van een leven vol met passie, energie, liefde en voldoening. Een leven met wijsheid zodat jij de beste versie van jezelf kan en durft te zijn.

Je kunt je dromen waarmaken! Je kan het allemaal als je er maar JA tegen zegt! De strategieën die ik je aanbied zijn eenvoudig en diepgaand en worden bevestigd door de neuro-wetenschappen en oude wijsheidstradities. Bovendien heb ik ze allemaal zelf in mijn leven en mijn 25-jarige carrière in persoonlijke ontwikkeling toegepast,

Ik ben hier op deze wereld om je te helpen de beste versie van jezelf te zijn. Zolang je maar JA zegt tegen het avontuur.

Deze twee-daagse zit vol met humor, inspiratie en prachtige technieken om de beste versie van jezelf te durven zijn. Want je kunt het allang al. Wat je voor deze investering terug krijgt is echt ‘priceless’

 

 

 

 

Dit is de uitgesproken kans om:

  • Zelfsabotage de mond te snoeren

  • Te leven vanuit je passie, je creativiteit en daadkracht

  • Alle know-how die in je lichaam ligt opgeslagen te gebruiken om een succesvol leven te creëren

  • Eenvoudige strategieën te leren om voor altijd invloed te hebben op wat er gebeurt

  • De drie pilaren van wijsheid te integreren in jouw leven/werk

 

Elke dag kan de laatste zijn! Er is een verschil tussen een passievol en geïnspireerd leven en een alledaags leven. Het verschil tussen dromen en doen!

Iedereen heeft dromen. Niet iedereen doet. Iedereen kent ook zelfsabotage en dat is een B*TCH. We vertellen onszelf dat we het niet verdienen, niet goed genoeg zijn, teveel moeite is etc. Ons interne stemmetje heeft dan of te veel stem of is dermate verbonden met je hart en/of buik dat het voelt alsof er geen andere weg is. Terwijl ons zuivere hart en buik niet gehoord wordt.

Nou, de weg was er altijd. De vraag is; Kies jij ook de weg?

Zij met een geïnspireerd en passievol leven kennen ook het fenomeen zelfsabotage en hebben het echte principe erachter begrepen en stappen er dwars doorheen. Net als hun angst.

Wil jij net als hen, de experts, je leven zo gaan creëren opdat het daadwerkelijk een expressie is van wat jij echt wil en wie je werkelijk bent? Wil je daarmee toetreden tot een select gezelschap van experts die voldoening zonder moeite kennen, geluk ‘around the corner’ en een vitaal leven leiden?

 

Het Resultaat?

We gaan 2 dagen lang werken aan jouw blokkades, je dromen en je de benodigde gereedschappen geven zodat je naar huis gaat met inspiratie, daadkracht & motivatie, en een stappenplan voor succes.

Je zult uit je comfort-zone groeien en meer dan ooit je passie, creativiteit en daadkracht verbinden met je eigen leven en vitaliteit. We gaan de weg naar succes en overvloed vrijmaken.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het pad te belopen, want het pad is er al.

 Ben jij er klaar voor? Ga jij vanaf nu de beste versie van jezelf laat zien waarin je met passie, creativiteit en daadkracht leeft?

Reserveer Vandaag Je Plek!

Er Zijn Slechts Beperkt Aantal Plekken Beschikbaar

Je Beste Versie

Vrij van zelfsabotage, gezegend met de kracht om door  je angst te gaan!

Schrijf je nu in en bereid je voor op twee dagen vol actie, humor en strategieën om zelfsabotage op te lossen en de beste versie van jezelf te zijn zodat dit jouw beste jaar ooit wordt!

Aanbieding

 

€ 595 p.p.

Jouw deelname bestaat uit:

Toegang tot twee dagen workshops

Lekkere lunch op beide dagen, koffie, thee & water

Toegang tot besloten leer platform EN toegang tot mp3 en mp4’s van de processen tijdens de workshop

E – Boek met 50 oefeningen, mp3 & videos

Inspiratie, Humor en Stretching

 ‘Je Beste Versie’  WORKSHOP:
Alles wat je ervan weerhoudt om de beste versie van jezelf te zijn en zelfsabotage uit de weg te ruimen.

Dat is waar het deze twee dagen om draait.

Creëer Balans Tussen Je 3 Breinen ★  Leven Vanuit Je Hart Met Passie ★ Zelfsabotage Oplossen ★ Maak een Plan voor Succes ★ Loslaten Van Beperkende Overtuigingen ★ De Beste Versie Van Jezelf Durven Zijn ★ Je Potentieel Vervullen ★ Leven Vanuit Wie Je Werkelijk Diep Van Binnen Bent  ★ Jouw Innerlijke Kracht Ontdekken★