Ga je mee op reis? Als je klaar bent voor een ervaring die je in staat stelt een diepe transformatie te maken in je leven en waar je mogelijk veranderingen creëert  die achteraf gezien sleutel momenten zullen zijn geweest in je leven, en die je naar een nieuwere hoogte hebben gebracht, dan moet je doorlezen…

Wil jij;

 • Je passie en richting (her)vinden voor je leven?
 • Zelfsabotage de mond te snoeren?
 • Leven vanuit je passie, je creativiteit en daadkracht?
 • Alle know-how die in je lichaam ligt opgeslagen gebruiken om een succesvol leven te creëren?
 • Eenvoudige strategieën leren om voor altijd invloed te hebben op wat er gebeurt?
 • Leren te manifesteren wat je graag wilt?
 • De drie pilaren van wijsheid integreren in jouw leven/werk?
 • Volledig in het leven gaan staan?

Met andere woorden zou je vrij willen zijn van negatieve stress en in vrijheid dat creëren waarvan je hart droomt? Om vervolgens je creativiteit en daadkracht uitgelijnd in te zetten?

Voor wie bestemd?

Je bent toe aan een week helemaal voor jezelf, alsof je op vakantie bent. Om even je gebruikelijke bezigheden en dagelijkse patronen los te laten en je door ons mee laten nemen op een schitterende locatie, midden in Marbella, tussen de middellandse zee en de Sierra de las Nieves gebergte.

Enerzijds weet je waarvoor je op deze reis instapt, anderzijds wil je jezelf ook vooral laten verrassen door het moment zelf. Aan de ene kant voel je hierbij koudwatervrees om in het diepe te springen, aan de andere kant prikkelt het je ook enorm om met andere ontdekkingsreizigers dit avontuur aan te gaan en gewoon eens te kijken wat het je brengt… Deze retraite is voor professionals die meer voldoening, geluk en balans willen in hun leven.

 • Voor ondernemende professionals die meer willen halen uit hun leven en of werk/bedrijf.
 • Voor allen die meer succes en voldoening willen, hun hart willen volgen en het pad van succes, liefde, wijsheid en voldoening willen belopen.
 • Voor die weten dat er meer in zit dan er nu uitkomt en kunnen voelen dat het NU tijd is.
 • Voor iedereen die meer vitaliteit en energie uit hun leven willen halen

Onze thuisbasis voor deze reis is het prachtige Marbella. Een plek waar de rust en ruimte je direct tegemoet komt. De kamers zijn sfeervol en comfortabel. Het strand ligt op 300 meter en het prachtige Sierra de las Nieves op 5 minuten. Het lekkere Spaanse eten en drinken zal zeker voor je geserveerd worden. Zo zijn alle ingrediënten aanwezig om een hele week volledig de aandacht op jezelf te richten. Kortom: jouw avontuur kan beginnen!

Ik wil je helpen om vanuit je persoonlijke kracht en in verbinding het leven aan te gaan zodat je volledig in het leven staat en zo vanuit je passie en compassie, je moed en je creativiteit een leven creëert waar je blij en vitaal van wordt en tevens de mogelijkheid biedt om vanuit deze kracht je uitdagingen aan te gaan.

Dit is jouw kans om samen met een kleine groep, onder mijn begeleiding, in de prachtige omgeving van Marbella, met zee en bergen,  je leven te transformeren…

 • Breng 7 dagen door in een prachtige omgeving met 9 andere deelnemers en mijzelf
 • Het geeft jou de mogelijkheid om te ontspannen en verder te gaan
 • Inclusief 1 op 1 werk met mij tijdens het retreat
 • Inclusief 3 coachingsessies ter waarde van €735 na afloop van het retreat

Hoe waardevol zou het voor je zijn als je dat wat je werkelijk wilt en kunt creëren zonder stress, druk of het ‘managen’ van je gedachten?

Ik weet zeker dat je zou zeggen; “Ja, waanzinnig belangrijk!”

Wat het ook is wat je wilt. Of het nou het starten (uitbreiden) van een nieuw bedrijf is, het maken van een verandering, je ware kompas volgen, heel worden en vrijkomen van je interne gevangenis of verder bouwen op wat al in je spieren zit.

We willen je graag uitnodigen om samen met ons en 9 anderen deel te nemen aan dit krachtige Retreat Yourself gevuld met groepssessies, 1 op 1 coaching, genieten van de natuur, lichaamswerk, lekker wandelen langs het strand en dat alles om de reis naar de binnenkant te vervolmaken.

Gecombineerd met deze krachtige groeps- en individuele aandacht willen we je ook graag een vakantie ervaring laten opdoen en dus hebben we de prachtige omgeving van Marbella, Spanje (met 320 dagen zon per jaar) gekozen om te ontsnappen met velerlei avontuurlijke mogelijkheden of gewoon relaxen met een goed boek bij de zee.

In deze prachtige ontspannende omgeving, terwijl je op je eigen unieke ontdekkingspad bent word je blootgesteld aan nieuwe inzichten die je in staat stellen een natuurlijke, generatieve en duurzame metamorfose te creëren in je leven.

Deze Retreat Yourself is een culminatie van alles wat ik door de jaren heen heb geleerd, niet alleen van mijn eigen persoonlijke verhaal, maar ook vanuit mijn professionele reis in mBraining & mBIT, NLP 3e Generatie, 3 Principles, Time Line Therapy, Ericksoniaanse hypnose, Systemisch Werk, lichaamswerk, het mystieke en spirituele filosofieën en Positieve Psychologie

Ik ben waanzinnig enthousiast over deze Retreat Yourself en heb het nog nooit in Europa op deze gestructureerde manier met jullie gedeeld. En nu is het dan zover!

De reis waar ik je in mee neem gaat niet over het toevoegen van meer kennis, of het creëren van meer structuur. Ik zal je blootstellen aan en laten ervaren van inzichten die je in staat zal stellen om volledig jezelf te zijn en je krachtig in de wereld te bewegen. Deze toepassingen zullen leiden tot een vrijheid die je in staat stelt duurzame en generatieve veranderingen te laten plaats vinden.

We richten ons tijdens ons samenzijn op ;

 • Jouw Dromen, Doelen en Verlangen
 • Je Innerlijke Wijsheid
 • Je Ontwakende Realiteit
 • De Principes van Persoonlijke Ontwikkeling en Kracht
 • Je Nieuwe Pad voor de Toekomst

en werken tijdens het programma met een aantal levensthema’s middels groepswerk, training, coaching, interventies en natuurlijk de nodige ontspanning.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hallo mooi mens, ik ben Wilbert Molenaar

Mijn missie is om professionals zoals jij te ondersteunen bij het creëren van een leven vol met passie, energie, liefde en voldoening. Een leven met wijsheid zodat jij de beste versie van jezelf kan en durft te zijn.

Je kunt je dromen waarmaken! Je kan het allemaal als je er maar JA tegen zegt! De strategieën die ik je aanbied zijn eenvoudig en diepgaand en worden bevestigd door de neuro-wetenschappen en oude wijsheidstradities. Bovendien heb ik ze allemaal zelf in mijn leven en mijn 25-jarige carrière in persoonlijke ontwikkeling toegepast,

Ik ben hier op deze wereld om je te helpen de beste versie van jezelf te zijn. Zolang je maar JA zegt tegen het avontuur.

Wat de transformatie ook is die je wilt maken, deze Retreat Yourself is een magische kans om een groot verschil te maken in jouw leven en dat van anderen.

Wanneer: 21 – 28 Augustus, 2018.

We verzamelen de 21ste om 18.00 uur voor een eerste kennismaking en dan een welkomstdiner. Elke dag werken we van 09.30 – 16.00 uur om vervolgens op de laatste dag van 09.00 – 13.00 uur te werken. Dus de 28ste kun je s’avonds weer thuis zijn.

Sluitingsdatum registratie: 1 Juli, 2018
Download PDF Brochure Retreat Yourself 2018 aanmeldings formulier

Investering: € 795,00 BTW vrij. Dit is exclusief vlucht (€200), diners(??) en kamer(€600). Inclusief manual, lunch, water, koffie & thee tijdens de workshop dagen. Aanbetaling €250,00 bij inschrijving. Restant uiterlijk 1 Augustus. Op de eerste en laatste dag organiseert mBraining Nederland een diner. Dit is inclusief.

Waar we verblijven

Hotel San Cristóbal – Av. Ramón y Cajal, 3, 29601 Marbella, Málaga, España

http://www.hotelsancristobal.com/homedir/en/index.html

Twee persoonskamer, 2-tal, met ontbijt €110,00 per kamer per dag. Twee persoonskamer, alleen, met ontbijt €89.50 per dag. Er zijn ook vele andere opties naast dit hotel. http://www.andalucia.com/marbella/touristoffice.htm

Creëer Balans Tussen Je 3 Breinen ★  Leven Vanuit Je Hart Met Passie ★ Zelfsabotage Oplossen ★ Maak een Plan voor Succes ★ Loslaten Van Beperkende Overtuigingen ★ De Beste Versie Van Jezelf Durven Zijn ★ Je Potentieel Vervullen ★ Leven Vanuit Wie Je Werkelijk Diep Van Binnen Bent  ★ Jouw Innerlijke Kracht Ontdekken★